3 programmer du bør uddanne dine medarbejdere i

30 august 2021
Steffen Hansen

Det kan være svært at holde overblikket over, hvilke uddannelser der er godt givet ud, og hvilke der er spild af penge, når man ønsker at uddanne sine medarbejdere. Her i indlægget finder du 3 programmer, som vi anbefaler, at du uddanner en eller flere af dine medarbejdere i. Ved at gøre dette, vil du kunne optimere deres arbejdsdag, og samtidig give dem nogle færdigheder, som kan hjælpe virksomhedens drift og vækst.

Excel

Det er de færreste der ikke kender programmet Excel, men det er også de færreste der kender alle mulighederne, som programmet kommer med. Udover at være et program der bruges til beregninger, og alt hvad det indebærer at regne med tal. Så kan man også bruge Excel til alt fra visualisering af data, analyse af data, til at danne overblik og meget mere. Derfor anbefaler vi, at man uddanner sine medarbejdere i brugen af Excel.

Power bi

Power bi er et program udviklet af Microsoft. Det er et business intelligence program, som bruges til at visualisere data, så man kan lægge planer der giver mening. Derfor er det en god idé, at uddanne sine medarbejdere i brugen af Power bi. Programmet behøves ikke være brugbart af alle medarbejderne, men at have en enkelt ekspert på området er at foretrække.

Sql

Hvis man har en hjemmeside eller andet, som er tilkoblet en database, så kan det være en god idé, at have en medarbejder der kan SQL. SQL er den mest brugte form for databasesystem, og derfor er det med garanti det der er brugt til de forskellige områder i jeres forretning.

Find kurser online

Hvad end det er Excel, Power bi eller SQL du ønsker en medarbejder skal lære, så kan du finde kurser til dem alle rundt omkring på nettet. Vi anbefaler at slå et smut forbi 4d.dk, hvor det er muligt at finde mange gode kurser til fornuftige priser.