Book tid hos din lokale tandlæge, og undgå tandsygdomme

13 januar 2020
Astrid Pedersen
Book tid hos din lokale tandlæge, og undgå tandsygdomme

Husker du at passe dine tandlæge besøg to gange om året? Hvis ikke, er det på tide at komme af sted. Disse tandlæge besøg kan nemlig forebygge alvorlige sygdomme og lidelser, som i værste fald kan koste dig dine tænder. Er d bosat i eller omkring Bramming, kan du med fordel vælge Tandlægehuset i Bramming.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlægehuset i Bramming som min faste tandlæge?

Der er mange gode grunde til at vælge den ansetete og velrenommerede tandlæge klinik Tandlægehuset i Bramming som fast tandlæge. For det første finder du udelukkende veluddannede og særdeles kompetente tandlæger, tandplejere, klinik assistenter og behandlings assistenter i huset. Dette har stor betydning, når det handler om kvaliteten af tand behandlinger.

De engagerede medarbejdere sørger for at holde sig opdateret med de seneste teknikker og behandlings metoder gennem løbende efteruddannelse og kurser. Dette sikrer også, at de er 100% i stand til at udnytte mulighederne i det top moderne udstyr, med hvilket klinikken er udstyret, og som sikrer den mest behagelige og mindst smertefulde tandlæge behandling, du kan få.

For det andet arbejder Tandlægehuset i Bramming med fleksible åbnings tider, og du kan selvfølgelig altid komme til med det samme hvis du har akutte tand problemer – for eksempel i tilfælde af pludseligt opståede smerter, eller en flækket tand.

For det tredje kan du, foruden dine halv årlige tandrensninger og eftersyn, få de mest almindelige tandbehandlinger hos Tandlægehuset i Bramming – for eksempel kroner, broer, implantater og fyldninger. Og lider du af tandlæge skræk, har du mulighed for at blive behandlet under fuld narkose i klinikkens eget regi. Tandlægehuset i Bramming har nemlig over tyve års erfaring med generel anæstesi.

Du kan læse meget mere om Tandlægehuset i Bramming, og bestille en tid til tandrensning og eftersyn af tænder og tandkød, på http://www.tanddoctor.dk/