Dit flyttefirma i Holstebro kan hjælpe dig med flytning

13 januar 2020
Astrid Pedersen
Dit flyttefirma i Holstebro kan hjælpe dig med flytning

Går du og overvejer at flytte dig selv og familien på landet – måske til det smukke og naturskønne nordvestlige Jylland? Så bør du overveje den historiske by Holstebro. Holstebro har igennem mange år været en ganske betydelig handelsby med et rigt forretnings og produktions liv. I Holstebro finder du for eksempel Danmarks ældste gågade – nej, det er ikke Strøget, som du måske troede!

Bybilledet er præget af skulpturer og andre kunstværker, og på kultur siden er Holstebro blandt de mere fremtrædende på den vestlige side af Storebælt. I selve byen liggerblandt andet kasernen for det Jyske Dragonregiment – og af andre kulturelle eller historiske elementer kan nævnes Holstebro Kunstmuseum, Odin Teatret, Nordisk Teaterlaboratorium for Skuespillerkunst og Det Kongelige Teaters Balletskole. Holstebro er samtidig en uddannelsesby, hvor uddannelsessøgende i alle aldre kan finde drømmestudiet.

VIA University College (Campus Holstebro) tilbyder uddannelser inden for sundheds og velfærds fag så som socialrådgiver, pædagog, ergoterapeut, fysioterapeut og sygeplejerske, og foruden produktions skoler og erhvervs akademier kan du også få glæde af Dansk Talentakademi, hvis du er til den kreative side.

Få hjælp til flytning til Holstebro hos det lokale flyttefirma

Leder du efter et flyttefirma, som kender Holstebro, og som kan hjælpe dig med at flytte til den skønne by? Så kan du trygt kontakte Kim’s Transport & Flytteforretning. Hos Kim’s Transport & Flytteforretning er dine ejendele i sikre hænder, og du vil få en fast pris for flytningen på forhånd.

Dette betyder, at du slipper for grimme overraskelser undervejs i forløbet. Kim’s Transport & Flytteforretning har kundetilfredsheden som en særdeles høj prioritet, og vil derfor tilpasse flyttetilbuddet særligt efter dine ønsker og behov. På den måde slipper du for at betale overpris for ydelser, du måske slet ikke benytter.

Få et godt tilbud på flytning til Holstebro på Kim’s Transport & Flytteforretnings hjemmeside https://www.kimstransportogflytteforretning.dk/