En ny hobby der vokser ekstremt i Danmark

17 marts 2020
Silje Hansen
En ny hobby der vokser ekstremt i Danmark

Det at strikke har vi gjort i mange år i Danmark. Det er typisk noget vi ser den modne generation benytter sig af fra tiden, hvor de var yngre. Her kunne man strikke tøj og andre beklædningsgenstande til sig selv. Det er både billigere og man kan her strikke noget som man selv kan lide og i den perfekte størrelse til sig selv eller en man holder af. Strikketrenden har dog være stigende gennem de sidste mange år. Nu er det ikke kun den modne og ældre generation der strikker. Det er også gået hen og blevet populært hos mange unge, der har kastet sig over mange forskellige strikkeprojekter.

Derfor er der mange der begynder at strikke

En af de store fordele ved at strikke selv, at du har mulighed for at designe dit eget tøj eller bamser til dine børn. Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan strikke. Det er alt lige fra tøj, bamser til grydelapper. Her er der frie tøjler til at kunne sætte sit personlige præg på det man strikker. Det kan enten være et projekt man skynder sig igennem eller bare noget man hygger med, så snart der er lidt tid og overskud til det. For mange strikker man af interesse og fordi man har lyst til at koble af og fordybe sig med en opgave. Det er dermed en hobby, der kan være ligeså spændende og hyggeligt som at spille spil eller læse en bog. Fordelen ved at strikke er dog at du sagtens kan have en TV-serie eller lydbog til at køre i baggrunden. 

Mangler du inspiration til, hvad du skal strikke eller bare nogle nye ideer og opskrifter på at strikke? Vi har undersøgt markedet, for at finde et sted, hvor du løbende kan blive inspireret til at nye opgaver og projekter at kaste dig over.

 

Tjek også disse sider:

https://hobby-fritid.dk/
https://hobbyglad.dk/
https://hobbytips.dk/
https://hobbybloggen.dk/
https://hobbyråd.dk/
https://hobbyLivet.dk/
https://fritidsaktiviteten.dk/
https://Dille-Bloggen.dk/
https://naturinteresse.dk/
https://HobbyArbejde.dk/
https://Hobby-Inspiration.dk/
https://hobbyforslag.dk/