Fremhæv din personlige skønhed

10 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Fremhæv din personlige skønhed

På trods af, at vi lever i Danmark, og vi stukket i skoene, at man ikke skal tro, man er bedre end andre, så skal dette altså ikke fortolkes som, at man ikke gerne må føle sig smuk og gøre sig noget ud af sig selv.

Tendenserne med skønhed af den overfladiske slags har ændret sig radikalt gennem tiden, og nu om dage skifter den slags hurtigere, end man når at skifte undertøj.

Moden dikterer det, de kendte influerer det, selv helt almindelige mennesker uden uddannelse eller livserfaring begynder at blive idoler for de unge, fordi de kan spejle sig i dem.

Derfor bliver det specielt svært i de unge at danne sig den famøse identitet, for man skal afprøve sig som andre, før man finder sig frem til sig selv, som nogle gange bliver en blanding af, hvad man har prøvet før og set andre gøre.

Hvem gider – og ingen kan – jo være identisk med en anden lige meget, om man er enæggede tvillinger eller ej, for man er stadig et individ.

Men mange mennesker vil så i samme ombæring måske også være tilbøjelige til at sige, at de kan se, hvad der skal til for at få din indre skønhed frem eller skabe et skønhedsbillede på dig, som vil imponere mange andre.

Der er jo intet i vejen for at afprøve dette, for det kan være, man ser og opdager noget andet om sig selv, som man ikke havde set før, men man skal bare være bevidst om, at andre syn på en jo er farvet af deres eget syn på en.

Ingen er uafhængig på den måde, og selvom man kan se sig selv i spejlet og pege, at dette er en, så er der altid to sæt øjne til at fortolke dette udtryk – og ofte mange andre.

Derfor skal det i sidste ende altid handle om, at det er dine egne øjne, der er mest tilfredse ved at se de, de får øje på i spejlet. 

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/