Hvad man må og ikke må i forbindelse med brunch: Hvor meget mad skal du servere?

31 oktober 2022
Anders Hansen

editorial

Hvis du ikke gider at bekymre dig om det med madmængden til en hjemmelavet brunch, så kan du altid få den lavet ude i byen ved hjælp af https://xn--brunchkbenhavn-wqb.dk/ 

Brunch er en populær måltidstype, som mange danskere nyder at spise i weekenden. Der er dog nogle regler for, hvad man må og ikke må i forbindelse med brunch – herunder hvor meget mad, du skal servere. I denne artikel giver vi dig et overblik over de regler, der gælder for brunchservering.

Hvis du er vært for en brunch, skal du sørge for, at du har nok mad til at brødføde dine gæster. Det betyder, at du skal tænke over, hvor mange mennesker du inviterer, og hvad de måske vil spise. En god tommelfingerregel er at have mindst tre forskellige retter på tilbud samt nogle snacks som brød og kager.

Sørg for at have variation i din brunch

Når det kommer til varme retter, er æg en fast bestanddel af brunch. Men du kan ikke bare servere røræg – du skal have en række forskellige æggeanretninger på tilbud. Tænk på at lave omeletter, frittataer eller quicher. Og glem ikke de små retter ved siden af! Bacon, pølser og ristede grøntsager er alle gode muligheder.

brunch københavn

Selvfølgelig er ingen brunch komplet uden nogle søde lækkerier. Pandekager, vafler og kager er alle populære valg. Og glem ikke frugten! Frisk frugtsalat er altid et hit.

Når det kommer til drikkevarer, er kaffe og te uundværlige. 

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget mad du skal lave, så vær forsigtig og lav hellere lidt for meget end for lidt. På den måde vil dine gæster gå tilfredse hjem – og du behøver ikke at bekymre dig om, at de går sultne!

Folk skal gerne gå fra din brunchoplevelse mætte, men heller ikke så de er stopmætte og næsten har ondt i maven.