Hvad taler for Azure kurser?

22 februar 2021
Silje Hansen

Er du på en arbejdsplads, hvor Azure ofte er i brug? Så har du sikkert et ønske om, at dine medarbejdere kan udnytte de mange funktioner til fulde. Det er nemlig noget, som kan komme arbejdspladsen til gode. Men – det er omvendt også helt naturligt, at der kan være brug for ekstra hjælp og støtte til at lære Azure endnu bedre at kende. Og det er her, at Azure kurser kan komme på banen.  

Derfor skal du overveje Azure kurser

Det kan være utrolig tidskrævende, hvis du eller andre medarbejdere skal lære andre op i Azure. Derfor kan et godt alternativt også være, at du sender medarbejdere på et eller flere Azure kurser. Har har de nemlig mulighed for at blive styrket på de områder, hvor der er behov for det.  

På et Azure kursus kan du forvente, at der er fastlagt et program, som kommer omkring vigtige emner. Derudover kan du også forvente, at kurset har fokus på, at deltagerne selv kan prøve de forskellige ting af, som der undervises i. Dette er nemlig alfa og omega for, at det lærte bliver noget, dine medarbejdere selv kan bruge, når de kommer tilbage på arbejdspladsen. 

Find den rette udbyder af Azure kurser

Det er naturligvis et must, at du får det rette firma til at holde et Azure kursus. Gå derfor også gerne i gang med at undersøge de forskellige udbydere der findes. Kig gerne nærmere på, hvordan de strukturerer deres kurser, hvilke forskellige niveauer de tilbyder kurserne på, og om de eventuelt kan komme ud og holde det hele på din arbejdsplads. Du kan f.eks. tage fat i 4D, som har særlig meget erfaring med disse kurser. 

En anden ting du også kan kigge efter er, hvorvidt der kan tilføjes ting til kurset, som dine medarbejdere har særligt brug for hjælp til. Det kan nemlig gøre kurset endnu mere relevant for arbejdspladsen: https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure.