Hvor kan du købe prisbillige domæner?

11 november 2021
Silje Hansen

advertorial

Hvis du er i markedet for at finde et prisbilligt domæne, kan vi hjælpe dig godt på vej. I denne artikel har vi fokus på domæner og domænenavne.  Her ser vi på, hvordan du vælger det helt rette domænenavn til din hjemmeside, samt hvor du kan købe domæner til billige priser. 

Et domæne er det man skriver i browseren, når man skal finde en hjemmeside eller webshop. Det er også her du linker dit hjemmesidedesign til, så det kommer frem, når folk kommer ind på din hjemmeside. Her er det op til dig at finde et domænenavn som er passende til din hjemmeside og som er ledigt. 

image

Hvad skal du overveje, når du skal vælge et domænenavn?

Der er flere væsentlige ting, som du bør tage stilling til, når du skal vælge et domænenavn. For det første er det en god ide at vælge et domænenavn som ligger meget op af navnet på din virksomhed eller blog. Det vil give en naturlig genkendelighed for den som besøger hjemmesiden. Her kan det være en god ide at det er så kort som muligt, så man nemt og hurtigt kan taste det ind i browseren.

Hvis der er æ, ø eller å med i navnet, bør du overveje om det primært henvender sig til folk i Danmark, eller om det er en hjemmeside som du har internationale planer med. Særligt fordi de ikke har æ, ø eller å i udlandet.

Hvor kan du købe billige domæner henne?

Hvis du er på jagt efter efter et sted, hvor du kan se om domænet er ledigt og købe det til en skarp pris, bør du besøge simply.com. Det er et af landet største hostingfirmaer som både tilbyder køb af domæner og webhotel. Du kan besøge dem her hos https://www.simply.com/dk/domains/. Her kan du se om det domæne du skal bruge er ledigt, og hvad det koster.