Køb det bedste foder til dine gnavere!

15 december 2019
Anne-Mette Hansen
Køb det bedste foder til dine gnavere!

Dit kæledyr fortjener det bedste foder, som kan købes for penge. Gnavere skal selvfølgelig have en hel masse frisk grønt som salat og gulerødder. Men de skal også have en portion foder hver dag, som indeholder et væld af gode vitaminer og indholdsstoffer, som plejer deres helbred og vækst. Køber du det billigste foder på markedet, indeholder det måske ikke altid alle de vigtige ting, og det kan også være lidt kedeligt for din gnaver at spise. 

Hvilket foder skal du vælge til din gnaver? Hvor køber du kvalitetsfoder til fornuftige priser? Læs med i denne artikel.

Burgess er kvalitetsfoder til gnavere

Alle gnavere har brug for vitaminer for at være sunde og raske. I hverdagen bør dine gnavere få flere forskellige slags foder som:

1. Frisk hø og grønt

2. Foderpiller

3. Snacks som stænger og godbidder

Mærket Burgess står bag et væld af forskellige slags foder til gnavere som marsvin, kaniner, mus, chincillaer og andre gnavere. Hver type foder er specielt udviklet til de forskellige slags gnavere og deres størrelse, så du kan være sikker på, at de får lige det, som de har brug for i hverdagen. 

Shop Burgess foder til fornuftige priser hos Dyreverdenen

Hos den online butik Dyreverdenen.dk finder du et stort udvalg af foder og snacks fra mærket Burgess. Der er både de gængse typer foder, som du kan give dine gnavere i hverdagen. Men brandet har også udviklet specielle typer foder til f.eks. kaniner eller marsvin med nedsat appetit. Det er en slags skånefoder, som du kan give gnaveren i perioder, hvor den kan have ubalance i maven. Foderet er udviklet til at være skånende for maven og til at genoprette balancen. 

Når du shopper foder fra Burgess, kan du være sikker på, at din elskede gnaver får den helt rette næring. Køb Burgess hos Dyreverdenen.dk, og få kvalitetsfoder til fornuftige penge.