Skip to content

Lækre designer bordlamper fra Flos og andre producenter

Hygge og elegance er normalt ikke to ord, som går helt godt sammen. Men det kan faktisk godt lade sig gøre at skabe en stemning i den eksklusivt indrettede stue, som både er elegant og indbydende på den hyggelige måde, som opfordrer til socialt samvær og samtale. Og det er meget enkelt: Det hele afhænger af belysningen. Med den rette lyssætning kan du med en fingerknips forvandle din strømlinede stue i enkelt og tidløst design til en oase af hyggekroge. Du skal bare vælge de helt rigtige lamper.

Skab hygge og intimitet med elegante bordlamper

Du behøver som nævnt ikke at gå all in på rustik landstil, klunker og frynser for at skabe varme og hygge i dine rum. Til at starte med kan du oplyse rummet ved hjælp af decentralt placerede bordlamper frem for det mere ensartede lys fra en loftlampe. Små, elegante bordlamper, strategisk placeret rundt om i rummet, giver – lidt på samme måde som levende lys – hyggestemning og en intim atmosfære.

Hvis du er i tvivl om, hvilke bordlamper du skal vælge, kan du for eksempel tjekke de forskellige sortimenter fra det italienske brand Flos ud. Generelt vil man altid ramme plet med lamper fra Flos – og deres bordlamper er ingen undtagelse. Se for eksempel bordlampen Bon Jour, formgivet af Phillipe Starck, eller den skønne klassiker Glo-ball, som er designet af Jasper Morrison, og som giver et afrundet og organisk skær fra sin bløde, matslebne glasskærm.

Du kan finde de smukke bordlamper online

Hvis du ikke orker at skulle i mange forskellige lampe butikker for at finde din nye bordlampe, kan du se og sammenligne – og bestille – designer bordlamper fra brands så som Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Marc Pascal, Marset, In The Tube, IQlight, ISP, Muuto, Verner Panton, VIPP, Vitra, WATT A LAMP,Normann Copenhagen, Northern Lighting, Nuura, Original BTC, Parachilna og Paulmann på https://andlight.dk/shop/bordlamper-175c1.html