Noget sexlegetøj kan indgå i en del som rollespil

02 december 2019
Anders Lundtang Hansen
Noget sexlegetøj kan indgå i en del som rollespil

Og vi mener selvfølgelig den slags rollespil, som de voksne laver for lukkede døre og ikke den slags, som unge mennesker foretager sig ude i skoven, hvis der skulle herske nogen tvivl.

Man kan nemlig vælge at anskaffe sig noget sexlegetøj, som man udelukkende benytter til rollespilslege i soveværelset eller de andre steder, hvor man nu gør den slags, uden der skal komme andre og forstyrre en.

Disse remedier kan være fredede til at blive brugt i forbindelse med rollespil, så man udelukkende tager det frem, når man opfører en speciel leg, eller når man veksler mellem nogle bestemte.

På den måde associerer man man det sexlegetøj dk til brug ved rollespil, så man måske glæder sig endnu mere til at få udført legen, fordi man måske netop opbygger spænding ved ikke at overbruge det for tit.

Man kan skrive til kæresten i løbet af dagen, at man har tænkt sig at gøre dig og dat med vedkommende, når man ses senere på dagen – eller hvad der skal ske i weekenden, når børnene ikke er hjemme, og på den måde opbygger man spænding på den måde.

For hvis man bruger sexlegetøjet for tit, så giver det måske ikke samme nydelse, som man oplevede de første par gange, man brugte det – man mister lidt magien.

Og ikke fordi der er noget galt med det, men så skal man måske have noget vildere og voldsommere sexlegetøj hver gang, fordi man næsten bliver immun overfor effekten af legetøjet, når man bruger det så tit.

Ved at gemme det til rollespillet, så glæder man sig både til legen, men også til brugen af legetøjet!

Det kræver heldigvis ikke de store skuespils-evner for at kunne lave rollespil, for det er jo ikke et teaterstykke, man er ude i at opføre for sig selv: det handler om opbygningen og den spænding, der skal til at finde sted.