Renseri i København med mangeårig erfaring

04 august 2021
Simone B

Til dig, der gerne vil passe godt på dit tøj

Vaskemaskinen duer ikke til alt slags tøj, og alle slags pletter eller lugt kan den heller ikke fjerne. Mange mennesker har noget helt særligt tøj hængende i klædeskabet, som de ønsker at passe ekstra godt og nænsomt på. Det kan være en brudekjole, et flot jakkesæt, en pels, et stykke tøj af skind eller lignende. Klæder som disse kræver som regel en særlig behandling, og denne har de færreste hverken evner eller remedier til at udføre. Derfor må man af og til lægge vejen forbi et renseri. 

Erfarent renseri på Østerbro i København 

Renseriet Jan Mikkelsen på Nordre Frihavnsgade i København har hele 39 års erfaring med rens og vask af alle typer materialer. De udfører alle former for rens og vask af tøj, skind, pels, tæpper og meget andet, og med deres rensemetoder kan de fjerne godt og vel alle pletter og lugte uden at tøjet tager skade. Service, kvalitet og godt håndværk er nøgleord hos det erfarne renseri, hvorfor du trygt kan overlade dine klæder her. Disse vil blive varetaget med nænsomhed og respekt, og snart kan du hente dit tøj, som på ny fremstår uden snavs og lugt. Alle rensemetoder og processer overholder de gældende regler og krav, og ikke mindst tager de højde for miljøbevidsthed og værner om vores planet. 

Uanset hvilken opgave du skal have løst inden for rens, vask og tesktilreparationer, står Renseriet Jan Mikkelsen klar til at hjælpe dig. De klarer både dryclean, wetclean, furyclean og laundry samt meget andet og dette af alle typer tekstiler. De tager nænsomt hånd om de klæder, som du vil passe ekstra godt på og har med deres mange år i faget den fornødne erfaring til at klare enhver opgave. Du kan se meget mere til Renseriet Jan Mikkelsen og deres ydelser her: https://www.janmikkelsen.dk/