Sæt selv ny skærm på din iPhone 8

23 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af de mange danskere som stadig har sin iPhone 8 – og fungerer telefonen upåklageligt? Så er der ingen grund til at skifte den ud.

Det er slet ikke nødvendigt at købe ny telefon hver gang en ny model lanceres. Hvis du er glad for din iPhone 8, og telefonen ikke fejler noget, er der således intet i vejen for at du fortsat bruger denne indtil den ikke kan mere.

Du vil kunne spare mange penge på ikke blot at hoppe med på den seneste nye iPhone hvert år. Og du vil have fordelen af at kende din telefon godt.

Hvad gør jeg hvis min iPhone 8 skærm smadrer?

Der er dog ingen garantier mod uheld. Skulle du komme til at tabe din iPhone 8 ned på et hårdt underlag, for eksempel fliser, cement, beton eller asfalt, vil skærmen efter al sandsynlighed splintres.

iphone 8 skærm

Du kan være heldig og opleve at skaden er begrænset til et hjørne af telefonen hvor den ikke gør den store forskel. Men der kan også ske det at skærmen på din iPhone 8 smadres til ukendelighed. I så tilfælde vil det ikke være muligt at tilgå telefonens funktioner da disse kune er tilgængelige via displayet. Og så skal din telefon repareres.

Du kan selv fikse din iPhone 8 skærm

Desværre er det temmelig dyrt at få repareret en iPhone 8. faktisk er det så dyrt at få udskiftet en iPhone 8 skærm på et autoriseret værksted at det nærmest bedre kan betale sig at købe en ny telefon. Og det er da ærgerligt at skulle trækkes med den udgift hvis du allerhelst vil beholde din iPhone 8. 

I stedet kan du vælge at købe et reparations kit til iPhone 8 hos Phone-Parts.dk. Et reparations kit indeholder det værktøj du skal bruge for at udskifte din iPhone 8 skærm. Klik ind og læs mere på https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-8-tilbehor-og-reservedele/iphone-8-skaerm-1.html