Skal jeg købe mundbind på apotek?

25 juni 2020
Astrid Pedersen

I de perioder hvor smittetrykket for influenza eller forkølelse er højt kan det godt være svært at finde personlige værnemidler på apoteket eller hos materialisten. De samme gælder i pollen sæsonen hvor de fysiske forretninger kan have svært ved at følge med den øgede efterspørgsel og derfor må melde alt udsolgt når det gælder eksempelvis mundbind.

Det er dog stadig vigtigt at du sørger for at beskytte dine medmennesker mod smitte hvis du er gået hen og har raget din en bakterie eller virus infektion til. Derfor kan du med fordel købe dine mundbind online, så længe du blot sørger for at disse mundbind holder en høj kvalitet.

Hvor kan jeg finde et online mundbind apotek?

Når du skal vælge dine mundbind bør du se dig godt for. Alt for mange online shops sælger underlødige værnemidler til personlig anvendelse. Du bør ikke risikere at ende med inferiøre produkter når folkesundheden er på spil. Derfor bør du holde dig til godkendte webshops og altid gå efter mundbind som er mærket efter CE standarden EN 14683:2019. På den måde er du for det første garanteret prima vare, for det andet sikker på at dine mundbind er godkendt efter alle gældende regler på området.

Du bør altid vælge mundbind til engangs brug. Engangs mundbind skal kasseres efter anvendelse hvilket er det mest hygiejniske. Hos Testsmart finder du engangs mundbind i høj kvalitet med en høj filtrerings kapacitet, som samtidig er behagelige og lette at bære og har en lav vejrtræknings modstand.

Du behøver ikke at være bange for om disse mundbind kommer til at vælte dit budget. Når du køber mundbind via den online shop på Testsmart.dk kan du vælge imellem pakninger a 10, 20, 30, 40, 50 eller 100 styk – og køber du 100 mundbind ad gangen vil stykprisen komme under syv kroner. Du kan bestille engangs mundbind via Testsmart.dk