Skip to content

Spillemaskiner: Fysiske VS online-udgaver

Det siger sig selv, at der er forskel på, om man spiller på nettet på et casino online, eller om man tropper et sted hen, hvor der er chance for, at man kan finde en fysisk spillemaskine at spille ved, men er du egentlig klar over, hvad der ellers er af forskellige på de typer af maskiner?

Den fysiske udgave bliver lavet i hånden af designere, tømmere og andre relaterede, da der er tale om fint arbejde, hvor man ikke kan arbejde groft, men skal sørge for, at både mekanik og trædele spiller sammen, og at de ikke nemt går i stykker.

Dernæst skal de distribueres ud til de steder, der ønsker at have spillemaskinerne stående, og skulle der være større problemer med dem, er man nødt til at tilkalde en tekniker, der kan komme ud at se på problemet.

Derfor er det i samme ombæring svært at udbrede kendskabet til nye typer af spillemaskiner, da man både skal have dem fordelt forskellige steder, og så skal der laves reklamekampagner for dem. 

Med de online-spillemaskiner er det også nemmere at rette i dem, hvis man vil tilføje et supplement til dem eller har set, at der noget galt med maskinen, så kan man hurtigt rette det på verdensplan.

Endvidere er det nemmere at udbrede kendskabet til online-spillemaskiner, da ting på nettet bevæger sig hurtigere end ude i den fysiske verden, og viden om disse spillemaskiner således kommer nemmere omkring.

Skulle en fysisk spillemaskine gå i stykker, vil det tage tid at få teknikeren ud og rette den, og finder man en fælles fejl på de samme typer af fysiske spillemaskiner, så skal man ud at rette hver eneste – eller tilbagekalde dem hurtigst muligt.

Ved spillemaskiner online ser man også, at det er lettere at finde frem til dem, man holder af, da der findes så mange forskellige, og de kan variere i et utal af animationer, farver og former.