Tjek dig selv: Har du styr på nyheder om gambling?

08 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Tjek dig selv: Har du styr på nyheder om gambling?

Vi er helt med på, at gambling kan have nogle lettere uheldige konnotationer, der sender tankerne i retning af at gamble med investeringer, sætte hele familiens økonomi over styr eller bare satse alle pengene på rød på rouletten – og så tabe det hele.

Men gambling er sådan set også en overordnet betegnelse for det at bette, satse, lægge indsatser, have styr på statistikker og vide, hvordan man better korrekt, om man vil.

Alt sammen kommer ind under ens strategi til at gamble, som sagtens kan falde positivt ud, hvis man har gjort sig sin forhåndsviden, det er bare ikke altid, man hører om de positive oplevelser i medierne. Og i de fiktive fremstillinger er der også oftest mest spænding forbundet dertil, hvis det hele bliver tabt.

Sådan behøver det slet ikke at gå, når man har researchet, krydstjekket, læst op på fakta og holdt sig opdateret om de forhold, der gør sig relevante, om man så vil spille på casino, bette på sport eller noget lignende.

Men hvordan sørger du så for, at du netop er opdateret omkring dette emne og læser op på de korrekte kilder og ikke spilder din kostbare tid på artikler, videoer og andet, der i og for sig ikke gør, at du tilegner dig ny viden?

Vi har desværre ikke en test til dig i denne artikel, hvorpå du kan teste dig selv, om du er helt opdateret på emnet, for det emne forandrer sig konstant, og der er garanteret sket bare en minimal – men vigtig – forandring, mens du læste denne artikel.

Derfor er det vigtigste sådan set at følge med i nyheder omkring gambling og finde de mest informative kilder, som du ved selvsyn kan se, har ret i deres forudsigelser eller proklameringer om, hvad der sker af forandringer om emnet.

På den måde sørger du for at være vigtigst opdateret på området og ikke kaste dyrebar tid væk.