Undgå faldgruber ved andelsboligkøb – hyr en kompetent og billig boligadvokat

13 marts 2018
admin
Undgå faldgruber ved andelsboligkøb – hyr en kompetent og billig boligadvokat

Overvejer du at købe en andelsbolig, eller er du for tiden på jagt efter den helt rigtige andelsbolig? Så bør du også overveje at tage kontakt til en boligadvokat. Andelsboligmarkedet kan til tider godt være ugennemsigtigt forstået på den måde, at det kan være svært at gennemskue alle reglerne, og det er heller ikke alle andelsboligforeninger, som har en sund og stabil økonomi. Så selvom andelsboligen umiddelbart ser attraktiv ud, så skal du være ekstra opmærksom på andelsboligforeningens regnskaber, så du er afklaret med, hvad det er, du hæfter økonomisk for, når du sætter din underskrift på købsaftalen.

Boligadvokaten er din vigtige sparringspartner

Uanset om det er første gang, du skal købe andelsbolig, eller du har prøvet det før, så er det altid godt at have en erfaren boligadvokat ved din side. Boligadvokaten er din sparringspartner, som varetager dine interesser under hele købsprocessen. Boligadvokaten kan advare dig, hvis der er noget i dokumenter eller regnskaber, som ser mærkeligt ud, eller hvis prisen for boligen ender med at være højere end du måske havde regnet med. Der kan også være fejl og mangler i boligen, som ikke fremgår af tilstandsrapporten, eller der kan være ny byggeprojekter som f.eks. nye altaner eller nyt tag, som skal medregnes i dine kommende udgifter.

Gratis og uforpligtende samtale

Har du brug for en boligadvokat både til køberrådgivning og alt papirarbejdet, så kan du med fordel vælge at købe en boligpakke, som er skræddersyet til andelsboligkøb. Du kan se et eksempel på den hos eBoligadvokat.dk. Pakken indeholder bl.a. også hjælp til skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse. Dermed får du den hjælp, du har brug for i forbindelse med dit andelsboligkøb, så det kan blive en god og tryg oplevelse. Vil du gerne vide mere om, hvad eBoligadvokat.dk kan tilbyde dig som andelsboligkøber, så kan du f.eks. kontakte dem for en gratis og uforpligtende samtale. På hjemmesiden kan du desuden læse mere om boligadvokatpriser.