Vælg en frisør, der følger moden eller ej

28 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Vælg en frisør, der følger moden eller ej

Der kan være markant forskel på tilgangen hos diverse frisører, også selvom de umiddelbart kan se ens ud i inventaret og blandt de ansatte, men omvendt kan man også ende med at se frisører, der ser vidt forskellige ud, men som har samme tilgang til det med at klippe hår.

Og for mange kunder er det da også noget meget ømtåleligt at skulle til frisøren, for selvfølgelig findes der dem, der besøger frisøren med jævne mellemrum for bare at få klippet lidt af håret ned til en passende længde, men flertallet vil gerne prøve noget nyt og anderledes.

Det bliver lidt ligesom en café, hvor man mødes og ser på, hvad man vil gøre ved håret på kunden den dag, hvis man kan blive enige, hvorfor man drøfter en del ved håret, og så ender man sig med at prøve frem – nogle gange bliver man tilfreds, og andre gange fortryder man lige efter.

Men heldigvis vokser hår ud igen, man kan friserer sig anderledes, og en farve falder ud af håret igen.

Dog kan det være svært nogle gange at sige fra til en frisør, selvom man er sikker på, hvad man vil have af frisure, men så bliver det foreslået noget andet, og pludselig føler man, at man ligger i imaginær benlås, hvor man føler sig presset til at sige ja – selvom det jo er en selv, der skal betale for det!

Det kan være, fordi man har at gøre med en frisør, der har ambitioner og gerne vil prøve noget nyt af, men det er også ofte grunden til, at mangle vælger at blive klippet hjemme, fordi de er bange for at ende med en frisure, som de fortryder og som de trods alt, skal leve med i lang tid.

Derfor handler det jo om at finde en frisør, man føler sig tryg ved, hvilket kunne være hos https://capaldi.dk/